domingo, 5 de julio de 2009

Hola a tots

Be, com ja va dir la Julia, ja estem en terres Guatemalteques i esperem que avui no es talli la connexio i us poguem ensenyar algunes de les fotos que em fet fins al moment.

En la nostra primera parada a la ciutat d'Antigua hem pogut disfrutar de l'explosio de colors que hi ha en l'entorn, els colors vius de les cases que recorden a les tipiques contruccions andaluses, de planta baixa, amb els seus patis interiors verds i plens de llum. I els colors vius dels vestits trandicionals de la gent, que conviuen amb la multitut de turistes que passegen per la ciutat, disfrutant del seu encant, entre les ruines colonials visibles per tot arreu i que et transporten a epoques passades, fent-he imaginar com seria la vida durant aquells anys. I es que aqui el contrast de lo tradicional amb lo modern impacta.
I si una cosa impressiona d'aquest pais, son el somriures que es dibuixen en les cares de la gent. Somriures que t'alegren i als que no hi estem acostumats, ja que a casa nostra, tothom va massa rapid, sense adonar-se de qui passa pel seu costat, i molt menys, somrient a un estrany. Una cosa tan sencilla pero que fa aquest lloc sigui especial.

I be, ara estem a l'espera de l'arribada de Montse, la nostra companya de Lleida, que arribara en unes hores, i dirigir-nos cap a Chimaltenango per coneixer altres cares d'aquest pais.

Mil salutacions a tots i gracies. (Perdoneu les faltes d'accents, pero l'ordinador no permet posar-les)

laia

No hay comentarios:

Publicar un comentario