lunes, 27 de julio de 2009

Escapadeta

Hola a tots!
aprofitant que a final de mes la gent de CEIBA es "tanca" a les oficines per passar comptes i fer informes nosaltres marxem a conéixer el llac més gran de Guatemala, el llac Atitlán, i la segona ciutat més gran: Quetzaltenango, més coneguda pel nom de Xela. Així que ens prenem uns dies de relax i sense internet...
Fins aviat!

Laia i Júlia

P.D Marcos i Carolina que tingueu un bon viatge cap a Guate! ens veiem aviat, que ja en tenim ganes!

4 comentarios:

  1. Hola Guapa.Ja veig que tot va molt be. Estic al dia de les teves histories gracies al bloc.Per aqui caloreta i una mica de platja. Quan tornis tindrem que fer un sopar plegats perque expliqis amb pels i senyals la teva aventura. Un peto molt fort del teu padri. Seguirem en contacte.

    ResponderEliminar
  2. Que les vaya bien en el lago Atitlán, disfruten y descansen, que se lo merecen!!
    Nosotros estamos ultimando los preparativos del viaje, y preparándonos para nuestro arribo a las tierras ancestrales mayas.
    Nos vemos pronto!
    Marcos

    ResponderEliminar
  3. Be, un cop retornats de l'orient ens posem al dia del vostre blog,tot i que afortunadament el contacte per telefon ha estat possible a pesar de la distancia.Quedan lluny les 14 hores de diferencia horaria que ens feia calcular en cada moment la vostra hora i aixir intentar adivinar el que estaveu fent. Com a metge i sobre tot com a pare hem sent molt orgullos de la teva feina i sobre tot del teu coratge per afrontar les primeres visites com a metge, no en un CAP i envoltada de col·legues i llibres on consultar; sens dubte els teus coneixements i esforços durant la carrera et serviran per sortir endevant i lo mes important es reconeixer que mai se en sab prou i que cada dia se n'apren mes. Anim i ja sabs que podem tenir una consulta online... si cal per comentar qualsevol cas.Ens fa sentir molt be veure com aprofiteu el temps i l'ajuda que porteu per aquestes contrades tant apartades del nostre mon. Que descanseu aquest cap de setmana i recupereu forces per seguir amb la vostra tasca.
    Petons i una abraçada. Kiko i Rosa

    ResponderEliminar
  4. Escapadeta ben merescuda, aprofiteu que despres tindreu feina

    paco i carme

    ResponderEliminar