jueves, 6 de agosto de 2009

Reflexió

Avui ens hem despedit ja d'una de les comunitats. Al Herrador hi hem estat un parell de vegades i la gent ha estat molt amable i participativa. Després de passar consulta hem recollit i ens hem anat despedint de cadascuna de les persones que hi havien. En veure la meva càmera de fotos han volgut que els fotografiéssim, ha estat un moment molt maco i divertit, com reien davant la càmera!! (la majoria)... algun nen s'espanatava! al marxar la Laia i jo ens hem quedat una mica compungides, ja comenecem a despedir-nos de gent que, de moment, no sabem si tornarem a veure. Un es pregunta si canviarà alguna cosa a la comunitat, si els consells que els companys de salut aporten donaran els seus fruits, però en el meu cas també em pregunto com acabaran alguns pacients que he vist... se'm fa difícil i em frustra haver de dir algú que necessita anar a l'hospital, quan per altra banda sé que potser no poden pagar el viatge...és una sensació extranya, aportar uns consells o un diagnòstic, que per altra banda potser només els reportarà més problemes... Aquí us deixo aquesta reflexió que em faig a cada comunitat.
Júlia

3 comentarios:

  1. Penso que mentres agin persones com vosaltres que desinteresadament posen els seus coneixemens al servei d'altres que ho nececiten hi ha l'esperança de que poc a poc cambin les coses.
    anims i endavant amb la vostra tasca.
    Estem amd vosaltres
    una abraçada molt forta

    Paco i carme

    ResponderEliminar
  2. La sensació, algun cop, de que amb el diagnostic de una malaltia comença un mal son pel pacient, la podem tenir, pero els nostres coneixements i experiencia estan per aixo; com mes tard es diagnostiqui una malaltia pitjor pel pacient i el seu pronostic.. segur que tots els diagnostics ajudaran a cada pacient a guarir millor la seva malatia i ajudaran als companys que tinguin que tractar-los ja que tindran mes clar la malaltia que tenen que curar.. anim, aneu fen fotos que segur que quan torneu us portaran molts bons records.
    Petons. Kiko

    ResponderEliminar
  3. Júlia: hola maca he estat repassant tot el que heu escrit, i trobo que esteu fent una feina molt maca, i que passeu per una experiència impressionant. No dubto que aixó et prepararà molt millor pel futur.
    Seguiré llegint de tant en tant.
    Una abraçada ben forta. Lluisa A.

    ResponderEliminar